TOIMITUSKULUT VAIN 4,90€ | ILMAINEN TOIMITUS YLI 79€ TILAUKSEEN!

Tietoa meistä

Sopivasti.fi aloitti toimintansa muutama vuosi sitten pienenä yrityksenä, ideana tarjota kansalle laadukkaita, monipuolisia ja samalla edullisia tuotteita. Tämä verkkokauppa lakeuksien keskeltä, utuisesta Suomesta on ottanut tulta alleen, ja menestynyt jo nyt paremmin kuin koskaan olisimme uskaltaneet toivoa. 

Luotettavan ja ammattitaitoisen tiimimme avulla verkkokaupan toiminta kasvaa nopeasti, ja etsimme aina uusia innovatiivisia ratkaisuja, sekä teemme jatkuvasti töitä parantaaksemme kaupan palveluja. Teemme tiiviisti yhteistyötä toistemme sekä toimittajien kanssa. Näin voimme varmistaa, että tuotteet sekä palvelut pysyvät laadukkaina. 

Arvojemme kärjessä on ehdottomasti asiakastyytyväisyys. Tiedämme että jokaisella asiakkaalla on yksilölliset tarpeet. Teemme aina parhaamme, jotta nämä tarpeet täyttyisivät ja asiakkaamme saisivat täyden ostokokemuksen vieraillessa meidän sivuilla. Myös tuotteemme ovat tarkkaan valikoituja sopimaan Pohjoismaiden kansojen tarpeisiin, meiltä löytyy jokaiselle jotakin.

Meillä on verkkokauppa myös Ruotsissa (Favouritez.se), ja haluamme lähitulevaisuudessa laajentaa toimintaamme myös muihin Pohjoismaihin. 

Jos sinulla on kysymyksiä vastaamme niihin mielellämme, laita meille epäröimättä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@sopivasti.fi, viestiä Live chatissa tai soita numeroon +358942551212 (arkisin 9-15)

Voit lähettää meille myös viestiä suoraan ota yhteyttä lomakkeen kautta --> Ota yhteyttä

Tule rohkeasti osaksi meidän tyytyväistä asiakasyhteisöä, aloita shoppailu jo tänään!

 


YHTEYSTIEDOT:

Puhelin: +358942551212 (Avoinna arkisin klo 9-15)
Sähköposti: asiakaspalvelu@sopivasti.fi

Postiosoite:
Sopivasti Oy
Mäenpääntie 457
62200 Kauhava

Y-tunnus: 3008431-3

Turvallista ostaa
Nopeat toimitukset
Sopivat hinnat
Tyytyväisyys takuu